Hozzávalók: Krém: Továbbá: 4db tojás 2 és fél vizes pohár tej 3 db banán 1 vizes pohár porcukor 2 kávés csésze cukor török mogyoró (tört) 1 leveses kanál Rama margarin 1 leveses kanál keményítő 1 vizes pohár liszt 1 leveses kanál liszt 1 tasak sütőpor 1db tojás 1 tasak vaníliás cukor 1 tasak vaníliás cukor 65gr Rama margarin 1 csomag tejszínhab por Elkészítés: A 4 tojást a porcukorral fehér habbá verjük. Hozzáadjuk a margarint, és tovább keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a vaníliás cukrot és a sütőport. Keverjük össze, de ne túl sokáig. Az elkészült masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük vékonyan. 170 fokra előmelegített sütőbe tesszük és 25 percig sütjük. Sütés közben ne nyissuk ki a sütő ajtaját! Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. Krém: A tejet , a cukrot, a keményítőt a lisztet és a tojást egy tálban összekeverjük. Közepes lángon sűrűsödésig keverjük. Hozzáadjuk a margarint is. Amikor teljesen elolvadt, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a tűzhelyet elzárjuk. A krémet egy másik tálba helyezzük és gépi habverővel rövid ideig keverjük. Végül hozzáadjuk a tejszínhab port és 3 percig verjük. ----------------------- A megsült tésztát melegen felcsavarjuk és így megvárjuk míg teljesen kihűl. Mikor kihűlt, eltávolítjuk a sütőpapírt. A hideg krémet beletöltjük a tésztába. Majd a szélébe helyezzük a banánokat.(Kisebb darabokban, nagyjából egyenes legyen.) Majd feltekerjük. A maradék krémet a külsejére kenjük és megszórjuk a mogyoróval. |
2012/05/08
Rulo Pasta
<< vissza a kategóriákhoz
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése