Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme ısı ve süresi:
25 dakika fırında
(önceden 170 derece ısıtılmış) |
24 adet
(24 db)
|
Készítési idő: 10 perc
Sütés:
25 perc sütőben
(előtte 170 fokra felmelegíteni)
|
-Toz şeker (1 çay bardağı)
-Tereyağı (1,5 çay bardağı)
-Yumurta (1 adet)
-Kabartma tozu (1 paket)
-Yulaf gevreği (1 paket/ 300 gram)
-Hindistan cevizi (1 su bardağı)
-Un (4 çorba kaşığı)
|
Gerekli Malzemeler
(Szükséges hozzávalók)
|
-Cukor (fél vizes pohár)
-Vaj/Margarin (125 gr)
-Tojás (1 db)
-Sütőpor (1 tasak)
-Zabpehely (1 csomag/300gr)
-Kókuszreszelék (1 vizes pohár)
-Liszt (4 leveses kanál)
|
Kurabiyelerinizi yağlı kağıt üzerine
sererken biribirine çok yakın olmamasına özen gösterin.
Çünkü pişme esnasında genleşen kurabiyeler birbirine yapışabilir.
|
Öneri
(Javaslat)
|
Sötőpapírra helyezéskor a kekszeket ne rakjuk nagyon közel egymáshoz,
mert sülés közben egybefolyhatnak.
|
1.
Bir kabın içine 1 adet yumurta,
1,5 çay bardağı tereyağı,
1 paket kabartma tozu,
1 su bardağı hindistan cevizi,
4 çorba kaşığı un ve 1 paket yulaf gevreğini ekleyin.
|
|
1.
A tojást, margarint, sütőport,
kókuszreszeléket, lisztet és a
zabpelyhet egy tálba helyezzük.
|
Hazırladğınız karışımı el yardımıyla yoğurun.
|
|
2.
Keverjük össze, majd kézzel gyúrjuk tovább.
|
3.
Yoğurduğunuz karışımı dondurma
kaşığını kullanarak toplar halinde
ve yağlı kağıdın üzerine sıralayın.
|
|
3.
A kész masszát fagyis kanálban
formázzuk kerekre,
majd helyezzük sorban a sütőpapírra.
|
4.
Yağlı kağıt üzerine sıralaldığınız
kurabiyelerinizi önceden 170 derece
ısıtılmış fırına verin ve 25 dakia pişmesini bekleyin.
| 
|
4.
Miután elkészültünk a kekszek sütőpapírra helyezésével, tegyük a
170 fokra előmelegített sütőbe és 25 percig süssük.
|
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése