Online Munka

Helló! Havi minimum 5$-10$ pénzkereseti lehetőség. Ha érdekel az alábbi ikonra kattintva tudsz regisztrálni. Ingyenes, legális és garantáltan fizetnek.

2012/05/05

Yulaflı Kurabiye

<< vissza a kategóriákhoz

                     



Zabpelyhes keksz
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme ısı ve süresi:
25 dakika fırında 
(önceden 170 derece ısıtılmış)
24 adet  

(24 db)

Készítési idő: 10 perc

Sütés:
25 perc sütőben
(előtte 170 fokra felmelegíteni)


-Toz şeker (1 çay bardağı)
-Tereyağı (1,5 çay bardağı) 
-Yumurta (1 adet)
-Kabartma tozu (1 paket)
-Yulaf gevreği (1 paket/ 300 gram)
-Hindistan cevizi (1 su bardağı) 
-Un (4 çorba kaşığı) 

Gerekli Malzemeler 

(Szükséges hozzávalók)

-Cukor (fél vizes pohár)
-Vaj/Margarin (125 gr)
-Tojás (1 db)
-Sütőpor (1 tasak)
-Zabpehely (1 csomag/300gr)
-Kókuszreszelék (1 vizes pohár)
-Liszt (4 leveses kanál)


Kurabiyelerinizi yağlı kağıt üzerine
sererken biribirine çok yakın olmamasına özen gösterin.
Çünkü pişme esnasında genleşen kurabiyeler birbirine yapışabilir.

Öneri

 (Javaslat)

Sötőpapírra helyezéskor a kekszeket ne rakjuk nagyon közel egymáshoz,
mert sülés közben egybefolyhatnak.

 1. 
Bir kabın içine 1 adet yumurta,
1,5 çay bardağı tereyağı, 
1 paket kabartma tozu, 
1 su bardağı hindistan cevizi,
4 çorba kaşığı un ve 1 paket yulaf gevreğini ekleyin.

 1.

  A tojást, margarint, sütőport,
 kókuszreszeléket, lisztet  és a
 zabpelyhet egy tálba helyezzük.

 2. 


Hazırladğınız karışımı el yardımıyla yoğurun.



 2.

Keverjük össze, majd kézzel gyúrjuk tovább.

 3. 

Yoğurduğunuz karışımı dondurma 
kaşığını kullanarak toplar halinde 
ve yağlı kağıdın üzerine sıralayın.

 3.

 A kész masszát fagyis kanálban 
formázzuk kerekre, 
majd helyezzük sorban a sütőpapírra.

 4. 

Yağlı kağıt üzerine sıralaldığınız 
kurabiyelerinizi önceden 170 derece 
ısıtılmış fırına verin ve 25 dakia pişmesini bekleyin. 





4.

 Miután elkészültünk a kekszek sütőpapírra helyezésével, tegyük a 

170 fokra előmelegített sütőbe és 25 percig süssük.


Tarif  (recept) : Mesut Erdoğan







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése